Sabtu, 20 Julai 2013

Attention Everybody!!!

Dicatat oleh Alya Nazifa di 7/20/2013 05:07:00 PTG
     Assalamualaikum everybody :)...So...Ari ni I nak citer tentang blog ni.Blog ni dibina pada tahun 2012.Me and friends wat blog ni sama2 sebab cikgu suruh wat blog.X kisah la wat blog tentang apa pon asalkan ada blog :P .... Kumpulan kami pon post la apa2 pon XD...Kalau malas sangat copy paste jer dari blog org lain haha...Waktu tu kat makmal ict x de komputer lagi sebab semua komputer rosak sebab banjir.Jadi kami post blog pon kadang2 jer...Lepas beberapa bulan kami x pergi langsung ke makmal ict and cikgu pon x de sebab sibuk.Blog ni jadi terbengkalai :( <---muka sedih)X da sapa nk post apa2 pon untuk blog ni...Disebabkan x de saper dah nk post & cikgu pon x akan check blog kami...I nak guna balik blog ni dan post benda yg evil 3:) muahahaha!!!J.K lol...So...mulai ari ni, i akan post something ke dlm blog ni XD...Itu saje untuk ari ni ;) lagipon ada brape jam lagi jer nak buka puasa~
Assalamualaikum and see ya next time~

0 ulasan:

Catat Ulasan

Sabtu, 20 Julai 2013

Attention Everybody!!!

     Assalamualaikum everybody :)...So...Ari ni I nak citer tentang blog ni.Blog ni dibina pada tahun 2012.Me and friends wat blog ni sama2 sebab cikgu suruh wat blog.X kisah la wat blog tentang apa pon asalkan ada blog :P .... Kumpulan kami pon post la apa2 pon XD...Kalau malas sangat copy paste jer dari blog org lain haha...Waktu tu kat makmal ict x de komputer lagi sebab semua komputer rosak sebab banjir.Jadi kami post blog pon kadang2 jer...Lepas beberapa bulan kami x pergi langsung ke makmal ict and cikgu pon x de sebab sibuk.Blog ni jadi terbengkalai :( <---muka sedih)X da sapa nk post apa2 pon untuk blog ni...Disebabkan x de saper dah nk post & cikgu pon x akan check blog kami...I nak guna balik blog ni dan post benda yg evil 3:) muahahaha!!!J.K lol...So...mulai ari ni, i akan post something ke dlm blog ni XD...Itu saje untuk ari ni ;) lagipon ada brape jam lagi jer nak buka puasa~
Assalamualaikum and see ya next time~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

 

Welcome To Smiles19 World ! Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea