Sabtu, 24 Mac 2012

sekolahku hebat

Dicatat oleh Alya Nazifa di 3/24/2012 11:20:00 PTG
Assalamualaikum dan salam sejahtera,
woohoo!!!sekolahku hebat!!! saya rasa sangat 'sekolahku hebat' datang ke sekolah...Dapat jumpa abang Azrul,ada macam-macam aktiviti menarik dan yang paling best dapat VITEGEN FREE...Tapi yang tak best, tak dapat masuk tv...kamera tu bukannya nak rakam muka kami yang comel ni :..
goyangkan badan kakak-kakakku sayang ;)
secara peribadi,kami pun nak naik ke atas pentas tapi ada peluang
sebelum buat apa-apa, senaman la dulu  kakak-kakak tingkatan 2 nampak sangat seronok...senaman macam tak ingat dunia...
last sekali kami dapat vitegen free
banyak lagi gambar waktu tu sila la ke lawan sesawang in untuk melihat banyak lagi gambar : http://www.facebook.com/media/set/?set=a.362089090476935.92100.333303080022203&type=3
 sila la 'check' kalau ada masa..

bye ...
salam sayang,
alya nazifa bt yahaya

0 ulasan:

Catat Ulasan

Sabtu, 24 Mac 2012

sekolahku hebat

Assalamualaikum dan salam sejahtera,
woohoo!!!sekolahku hebat!!! saya rasa sangat 'sekolahku hebat' datang ke sekolah...Dapat jumpa abang Azrul,ada macam-macam aktiviti menarik dan yang paling best dapat VITEGEN FREE...Tapi yang tak best, tak dapat masuk tv...kamera tu bukannya nak rakam muka kami yang comel ni :..
goyangkan badan kakak-kakakku sayang ;)
secara peribadi,kami pun nak naik ke atas pentas tapi ada peluang
sebelum buat apa-apa, senaman la dulu  kakak-kakak tingkatan 2 nampak sangat seronok...senaman macam tak ingat dunia...
last sekali kami dapat vitegen free
banyak lagi gambar waktu tu sila la ke lawan sesawang in untuk melihat banyak lagi gambar : http://www.facebook.com/media/set/?set=a.362089090476935.92100.333303080022203&type=3
 sila la 'check' kalau ada masa..

bye ...
salam sayang,
alya nazifa bt yahaya

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

 

Welcome To Smiles19 World ! Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea