Selasa, 27 Mac 2012

handbag yang kuidamkan...

Dicatat oleh Alya Nazifa di 3/27/2012 11:24:00 PTG
Assalamualaikum.

Hai,Anis kat sini.Haritu Anis ada tengok kat satu blog ni ada satu handbag nie memang cantik sangat-sangat.Sekali panadang terus nak pandang harga dia memang berpatutan sangat tak mahal pun tapi cantik and cute sangat.Anis teringin sangat nak  beli sebelum dia dah sold out korang pun kalau rasa cun lawa handbag nie pergilah kat website diorang sayapunyashawl.blogspot.com okay korang mesti suka dengan mereka punya barang-barang.Tengok-tengok jugak blog smiles19 nie okay!Dekat bawah nie Anis ada letak gambar handbag tue kalau rasa terpegun pergilah kat blog diorang and tengok secara detail lagi okay!!!

Assalamualaikum
Post by
Anis Shuhada Azizan
Smiles19

Saja jer letak tiga warna heheh

0 ulasan:

Catat Ulasan

Selasa, 27 Mac 2012

handbag yang kuidamkan...

Assalamualaikum.

Hai,Anis kat sini.Haritu Anis ada tengok kat satu blog ni ada satu handbag nie memang cantik sangat-sangat.Sekali panadang terus nak pandang harga dia memang berpatutan sangat tak mahal pun tapi cantik and cute sangat.Anis teringin sangat nak  beli sebelum dia dah sold out korang pun kalau rasa cun lawa handbag nie pergilah kat website diorang sayapunyashawl.blogspot.com okay korang mesti suka dengan mereka punya barang-barang.Tengok-tengok jugak blog smiles19 nie okay!Dekat bawah nie Anis ada letak gambar handbag tue kalau rasa terpegun pergilah kat blog diorang and tengok secara detail lagi okay!!!

Assalamualaikum
Post by
Anis Shuhada Azizan
Smiles19

Saja jer letak tiga warna heheh

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

 

Welcome To Smiles19 World ! Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea