Jumaat, 30 Mac 2012

Tempat Yang Indah

Dicatat oleh Alya Nazifa di 3/30/2012 05:03:00 PTG
Assalamualaikum....

Hari ini Iliya nak cerita yang Iliya nak sangat pergi Korea.Iliya tahu sekarang ini ramai orang minat K-pop tapi Iliya tak minat Iliya minat drama dia dan tempatnya.Cakap pasal tempat Iliya nak cerita pasal keindahan Korea.Korang mesti nak tengok pemandangan dekat Korea macam mana kan okey Iliya nak tunjuk satu gambar.Gambar ini diam dekat Seoul,Korea~~~ 


Cantikkan tempat dia di waktu malam.Cakap pasal Korea Iliya nak tunjuk keindahan di Pulau Jeju pulak.Ini adalah salah satu tempat yang Iliya dapat.Pulau Jeju juga termasuka dalam 7 Amazing Places.Haaa kalau pergi sana memang best lahhh


Inilah taman dekat Pulau Jeju indahkan bila kita tengok gambar ni kan kita dah tau kalau pergi sana boleh lepaskan tekanan.Pulau Jeju juga terkenal dengan abalone setahu Iliya yang popular dekat Jeju adalah abalone nak tengok macam mana rupa dia haaa gambar dekat atas tu lah abalone.Iliya juga nak cerita satu tempat ni nama dia bandar ini Busan.Dekat sana ada pasar raya terbesar .Ia juga diaktogerikan sebagai The Biggest Mall In The World jom tengok picture dia


Ini baru luarannya dalamannya memang besar jom lihat image


Indahkan....Busan juga terkenal dengan burung camar.Burung camar itu terletak di Pantai Haeundae.Burung camar juga merupakan simbolik kepada Busan..


Ok inilah burung camar kepada sesiapa yang tak tahu.Sekian saja untuk hari ini macam tourist guide plakk hihihi

Wassalam.
Post by,
Nur Iliya Afiqah Ishak
1K3
Smiles19

0 ulasan:

Catat Ulasan

Jumaat, 30 Mac 2012

Tempat Yang Indah

Assalamualaikum....

Hari ini Iliya nak cerita yang Iliya nak sangat pergi Korea.Iliya tahu sekarang ini ramai orang minat K-pop tapi Iliya tak minat Iliya minat drama dia dan tempatnya.Cakap pasal tempat Iliya nak cerita pasal keindahan Korea.Korang mesti nak tengok pemandangan dekat Korea macam mana kan okey Iliya nak tunjuk satu gambar.Gambar ini diam dekat Seoul,Korea~~~ 


Cantikkan tempat dia di waktu malam.Cakap pasal Korea Iliya nak tunjuk keindahan di Pulau Jeju pulak.Ini adalah salah satu tempat yang Iliya dapat.Pulau Jeju juga termasuka dalam 7 Amazing Places.Haaa kalau pergi sana memang best lahhh


Inilah taman dekat Pulau Jeju indahkan bila kita tengok gambar ni kan kita dah tau kalau pergi sana boleh lepaskan tekanan.Pulau Jeju juga terkenal dengan abalone setahu Iliya yang popular dekat Jeju adalah abalone nak tengok macam mana rupa dia haaa gambar dekat atas tu lah abalone.Iliya juga nak cerita satu tempat ni nama dia bandar ini Busan.Dekat sana ada pasar raya terbesar .Ia juga diaktogerikan sebagai The Biggest Mall In The World jom tengok picture dia


Ini baru luarannya dalamannya memang besar jom lihat image


Indahkan....Busan juga terkenal dengan burung camar.Burung camar itu terletak di Pantai Haeundae.Burung camar juga merupakan simbolik kepada Busan..


Ok inilah burung camar kepada sesiapa yang tak tahu.Sekian saja untuk hari ini macam tourist guide plakk hihihi

Wassalam.
Post by,
Nur Iliya Afiqah Ishak
1K3
Smiles19

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

 

Welcome To Smiles19 World ! Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea