Jumaat, 30 Mac 2012

Jalan-Jalan

Dicatat oleh Alya Nazifa di 3/30/2012 10:23:00 PTG
Assalammulaikum

Hari ni Anis ada pergi Popular.Anis nak beli e~pop dengan sharpie lepas tu bila dah sampai kat Popular Tesco,Mergong Anis cari lah e~pop tapi tak ader lepas tue bila tanya dekat orang yang kerja kat Popular tue dia cakap e~pop takde hmmmm wuwuwu Anis sedih sangat-sangat sebab tak dapat e~pop tue...Lepas tue ok lah Anis tengok-tengok pulak kat bahagian novel(Anis kan peminat novel dari dulu hingga sekarang) lepas tue kan mama Anis pun tanya lah kakak yang kerja susun novel tue"Ombak rindu ada tak?" lepas tue kan kakak tue cakap pulak"yang 2 dengan 3 adalah" Anis teringin sangat nak beli tetapi apakan daya mama Anis tak kasi Anis beli sebab novel yang dekat rumah tue pun tak terbaca lagi nak beli kan....lepas tue Anis tengok lah lagi semua novel-novel dekat situ semuanya terbaru lepas tue semuanya best-best belaka Anis rasa macam nak borong satu kedai tue tapi Anis satu sen pun tak ade huhuhu so,lepas tu kitorang pun pergi lah bayar and then balik tapi sebelum balik tue kan kitorang makan aiskrim dulu nyumnyummyunmmmmm sedap........sangat....
Anis happy sangat dapat jalan-jalan dengan mama,abang dan adik Anis.....


Post by,
Anis Shuhada Azizan
Smiles19

0 ulasan:

Catat Ulasan

Jumaat, 30 Mac 2012

Jalan-Jalan

Assalammulaikum

Hari ni Anis ada pergi Popular.Anis nak beli e~pop dengan sharpie lepas tu bila dah sampai kat Popular Tesco,Mergong Anis cari lah e~pop tapi tak ader lepas tue bila tanya dekat orang yang kerja kat Popular tue dia cakap e~pop takde hmmmm wuwuwu Anis sedih sangat-sangat sebab tak dapat e~pop tue...Lepas tue ok lah Anis tengok-tengok pulak kat bahagian novel(Anis kan peminat novel dari dulu hingga sekarang) lepas tue kan mama Anis pun tanya lah kakak yang kerja susun novel tue"Ombak rindu ada tak?" lepas tue kan kakak tue cakap pulak"yang 2 dengan 3 adalah" Anis teringin sangat nak beli tetapi apakan daya mama Anis tak kasi Anis beli sebab novel yang dekat rumah tue pun tak terbaca lagi nak beli kan....lepas tue Anis tengok lah lagi semua novel-novel dekat situ semuanya terbaru lepas tue semuanya best-best belaka Anis rasa macam nak borong satu kedai tue tapi Anis satu sen pun tak ade huhuhu so,lepas tu kitorang pun pergi lah bayar and then balik tapi sebelum balik tue kan kitorang makan aiskrim dulu nyumnyummyunmmmmm sedap........sangat....
Anis happy sangat dapat jalan-jalan dengan mama,abang dan adik Anis.....


Post by,
Anis Shuhada Azizan
Smiles19

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

 

Welcome To Smiles19 World ! Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea