Jumaat, 30 Mac 2012

Makanan Yang Sedap

Dicatat oleh Alya Nazifa di 3/30/2012 07:28:00 PG
Assalamualaikum...

 Hari itu Iliya cerita tentang tempat yang indah di Korea.Hari ini Iliya nak cerita makanan yang sedap di Korea nyumm nyumm~.Iliya nak mula dengan Stu Ikan Pollack jom kita lihat gambar dia


Inilah Stu Ikan Pollack nyumm nyumm nampak macam sedap memang sedap pun hahaha makan dengan nasi lagi sedap.Sekarang kita akan pergi ke makanan Samgyetang resepi dia simple saja.Dalam ayam tu sebenarnya ada kurma dan nasi nyum nyum.Sup pulak dia letak sikit ginseng nyum sambil makan boleh jadi kuat sebab ginseng


Sedapkan kalau nak makan tu order satu set dah la Iliya tahu korang semua bukan boleh makan banyak sangat ayam nanti termuntah.Hari itu Iliya ada janji dengan korang semua nak tunjuk bubur abalone kan jom kita tengok


Yang dekat hujung tu Kimchi  yang besar tu pulak mesti la buburnya hihihihi.Kalau pergi Korea pergi makan di tempat yang halal ok.

Wassalam.
Post by,
Nur Iliya Afiqah Ishak
1K3
Smiles 19

0 ulasan:

Catat Ulasan

Jumaat, 30 Mac 2012

Makanan Yang Sedap

Assalamualaikum...

 Hari itu Iliya cerita tentang tempat yang indah di Korea.Hari ini Iliya nak cerita makanan yang sedap di Korea nyumm nyumm~.Iliya nak mula dengan Stu Ikan Pollack jom kita lihat gambar dia


Inilah Stu Ikan Pollack nyumm nyumm nampak macam sedap memang sedap pun hahaha makan dengan nasi lagi sedap.Sekarang kita akan pergi ke makanan Samgyetang resepi dia simple saja.Dalam ayam tu sebenarnya ada kurma dan nasi nyum nyum.Sup pulak dia letak sikit ginseng nyum sambil makan boleh jadi kuat sebab ginseng


Sedapkan kalau nak makan tu order satu set dah la Iliya tahu korang semua bukan boleh makan banyak sangat ayam nanti termuntah.Hari itu Iliya ada janji dengan korang semua nak tunjuk bubur abalone kan jom kita tengok


Yang dekat hujung tu Kimchi  yang besar tu pulak mesti la buburnya hihihihi.Kalau pergi Korea pergi makan di tempat yang halal ok.

Wassalam.
Post by,
Nur Iliya Afiqah Ishak
1K3
Smiles 19

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

 

Welcome To Smiles19 World ! Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea