Ahad, 25 Mac 2012

Dicatat oleh Alya Nazifa di 3/25/2012 11:35:00 PTG
Assalamualaikum....

Anis teringin sangat nak satu shawl nie tapi dalam blog tue cakap dah sold out nanti Anis letak gambar ok!.Anis memang dah lama cari dekat mana-mana kedai tpi semuanya mahal-mahal jadi,Anis tak jadi beli sebab tak ada bajet hihihi...Lepas tue bila Anis tengok dalam dalam satu blog ni ada lah pulah shawl yang selama ini Anis dok tercari--cari marata rata tempat akhirnya jumpa jugak tetapi apalah nasib kan sebab dah cantik sangat murah pulah berbanding di kedai lain sebab tue lah orang ramai yang minat sangat dengan shawl ni tapi takpelah mungkin bukan rezeki Anis nak melawa denga shawl baru tue takpe nanti Anis beli yang terbaru lagi tue pun kalau Anis ada bajetlah kan.....

Salam Sayang.
Post by,
Anis Shuhada Azizan
Smiles19

0 ulasan:

Catat Ulasan

Ahad, 25 Mac 2012

Assalamualaikum....

Anis teringin sangat nak satu shawl nie tapi dalam blog tue cakap dah sold out nanti Anis letak gambar ok!.Anis memang dah lama cari dekat mana-mana kedai tpi semuanya mahal-mahal jadi,Anis tak jadi beli sebab tak ada bajet hihihi...Lepas tue bila Anis tengok dalam dalam satu blog ni ada lah pulah shawl yang selama ini Anis dok tercari--cari marata rata tempat akhirnya jumpa jugak tetapi apalah nasib kan sebab dah cantik sangat murah pulah berbanding di kedai lain sebab tue lah orang ramai yang minat sangat dengan shawl ni tapi takpelah mungkin bukan rezeki Anis nak melawa denga shawl baru tue takpe nanti Anis beli yang terbaru lagi tue pun kalau Anis ada bajetlah kan.....

Salam Sayang.
Post by,
Anis Shuhada Azizan
Smiles19

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

 

Welcome To Smiles19 World ! Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea